Tilaus- ja toimitusehdot

 

Tilaaminen
Mandy F toimii sekä verkossa että kivijalassa Klaukkalassa. Valikoima verkossa voi olla hieman suppeampi kuin liikkeessä. Tavoitteenamme on pitää verkkokaupan varastomäärät täsmällisinä, mutta mikäli tilaamasi tuote on ehtinyt loppua, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse.

Verkkokaupasta tekemäsi tilaus vahvistetaan viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisestä.

Tuotteet ja tuotehinnat
Tuotteiden hinnat ovat esitettyinä tuote-esittelyiden yhteydessä. Hinnat ovat eurohintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Tilaukseen lisätään käsittely- ja toimitusmaksut. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Toimitus
Lähetämme tilaamasi tuotteet postipakettina mahdollisimman nopeasti, 3 - 7 arkipäivän kuluttua tilausvahvistuksen lähettämisestä. Tilaustuotteiden toimitusaika on aina pidempi ja se on mainittu tuotetiedoissa. Mikäli tuote on varastostamme loppu, ilmoitamme siitä mahdollisimman pian sähköpostitse. Emme toimita postiennakolla.

Rekisteröityminen
Rekisteröityminen verkkokaupassamme on vapaaehtoista. Tarvitsemme kuitenkin joitain tietoja teistä, voidaksemme käsitellä ja toimittaa tilauksesi. Rekisteröityminen on ehtona kanta-asiakas kohtaisissa alennuksissa.

Käsittely- ja toimituskulut

Ilmainen toimitus yli 70€ tilauksille toistaiseksi toimitusehdoista poiketen.
Toimitusmaksu on 6,90€, joka sisältää pakkausmateriaalit ja toimituksen postin toimipisteeseen tai postin pakettiautomaattiin. Jos tuote on erityisen suuri tai painava, sen toimitushinta täytyy selvittää tapauskohtaisesti. Tämä mainittu tuotetiedoissa. Mandy F ei vastaa kadonneista lähetyksistä. Tarkastathan paketin kunnon postivirkailijan kanssa. Mikäli tuotteet ovat vaurioituneet, teethän vahinkoilmoituksen postikonttorissa ja olethan yhteydessä meihin.

Maksutavat
Tilaukset voi maksaa verkkopankkitunnuksilla, laskulla, osamaksulla, luottokunnan myöntämillä luottokorteilla, tai Visa Electronilla Klarna Checkout-maksupalvelun kautta. Klarna Checkout-maksupalvelun käyttäminen on turvallista ja helppoa.

Palautus / reklamaatio
Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus ostopäivästä alkaen. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisessä kunnossa, alkuperäisessä pakkauksessa ja tuotelaput kiinni. Palautusoikeus ei koske tilaustuotteita, ellei tuotteessa ole valmistusvirhettä.

Tuotteen palauttamisen maksaa asiakas ja palautusmaksu on 6,90€. Käytössämme on palautussopimus Postin kanssa ja tuote palautetaan käyttämällä palautusnumeroa 647500.Palautuskulun veloitamme tuotehyityksen yhteydessä Klarnan kautta. Toimituskuluja ei hyvitetä. Täytäthän ystävällisesti paketin mukana tuleen palautuslomakkeen, jonka liität palautukseen. Pakkaa tuote pussiin / laatikkoon ja teippaa lähetys huolellisesti kiinni. Jätä palautuksesi lähimpään postitoimistoon. Huomioithan, että palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja siinä tulee olla laput kiinni. Mikäli kaipaat lisätietoja palautuksiin liittyen, otathan yhteyttä meihin sähköpostitse (tilaukset@mandyfashion.fi).

Noutamattomat lähetykset

Noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin asiakaspalautus. Mikäli haluat peruuttaa tilauksesi sen jälkeen, kun se on jo lähetetty sinulle, nouda lähetys postista ja palauta se meille yllä mainittuja palautusohjeita noudattaen. Veloitamme asiakkaalta jälkikäteen meille aiheutuneet ylimääräiset pakkaus-, lähetys- sekä palutuskulut, alkaen 10 euroa, kun asiakkaasta johtuvasta syystä lähetys on jäänyt noutamatta Postin noutopisteesta tai pakettiautomaatista ja se on palautunut meille takaisin.

 

Ethän epäröi soittaa meille tai laittaa sähköpostia, jos olet epävarma koostasi ja haluat muuten apua. Autamme mielellämme.

Palautusosoite on:
Mandy F

Klaukkalantie 55

01800 Klaukkala

Muut ehdot:

Mandy Fashion Oy ei ole vastuussa jos toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy, tietoliikenneverkkojen toimimattomuudesta, tieverkkojen toimimattomuudesta, luonnon ilmiöistä, työnseisauksista / lakoista, poliittisista, tai muista force majeure –syistä.

Mandy Fashion Oy pidättää oikeuden kaupan perumiseen, mikäli tilauksessa on tapahtunut merkittävä virhe, kuten merkittävä poikkeama tuotteen myyntihinnassa.