Mandy ja typsyt

 

Mandy Fashion sai alkunsa 2006, kun Maarit päätti toteuttaa pitkään kyteneen haaveensa omasta vaateliikkeestä. Maaritilla on aina ollut vaatteet, värisilmä ja sommittelu hallussa ja ne ovat antaneet hyvän pohjan Mandyn pyörittämiselle.  Siihen lisättynä herskyvä persoona, joka rakastaa pyöriä ihmisten kanssa ja löytää heille tarpeita vastaavia asuja, on luonut omaleimaisen asiakaspalvelun liikkeelle.  Mandyn remmissä työskentelee sekalainen joukko iloisia ja persoonallisia typsyjä ja yhdessä joukko on muovautunut mainioksi tiimiksi.

10.v juhlia Mandyssä Klaukkalassa juhlittiin 2016 ja se onkin jo juhlan arvoinen taival.  Maaritin pistämätön kyky ostaa liikkeelle tuotteita on muovannut monipuolisen ja omaleimaisen valikoiman, joka muuntautuu koko ajan. Valikoimasta löytyykin merkkejä monista maista Euroopasta ja kauempaakin.

Asiakkaat ja asiakkaiden tarpeet ovat kaiken keskellä ja kommunikointi heidän kanssaan muokkaa Mandyn toimintaa.  Asiakkaat ovat löytäneet liikkeen kauempaakin Suomesta ja monet tekevät maaseutumatkoja varta vasten käymään ostoksilla Mandyssä. Verkkokaupan kautta voi tilata tuotteita ympäri Suomea ja Facebook päivitykset pitävät asiakkaat ajan tasalla.  Tykkääjiä on hurja määrä ja arvonnat huippusuosittuja. Mandyssä otetaan aina mielellään vastaan kommentteja ja kehitysajatuksia, jotta toiminta vaan trimmautuisi entisestään.  Maailma muuttuu ja me sen mukana….

Pieni liike, suuri sydän